ICV assegura que les mesures de l'equip de govern per solucionar el servei de Correus són insuficients

Política

Publicat el 4/feb/05 per Mariona Surribas

La secció local dels ecosocialistes acusa a l'equip de govern de mostrar 'poc interès' pel mal funcionament de correus a la nostra ciutat. Des d'ICV-EA consideren que no n'hi prou amb la iniciativa que va prendre l'alcalde fa unes setmanes d'enviar una carta al president de Correus de Catalunya ja que consideren que l'equip de govern hauria de comprovar quina és la situació real del servei de Correus.

Els ecosocialistes consideren que no hi ha prou amb la carta que l'alcalde de la ciutat va enviar al president de Correus de Catalunya per tal de millorar el funcionament d'aquest servei a Sant Cugat. En aquest sentit opinen que l'Ajuntament hauria de prendre mesures més eficaces.
Així ho ha expressat el regidor d'ICV-EA, Xavier Laborda

Xavier Laborda

El fet d'enviar una carta al president de Correus de Catalunya no és suficient. S'han d'acotar altres mesures.


En aquest sentit ICV-EA titlla d'escandalosa la situació del servei de Correus a la nostra ciutat, i afegeix que és insostenible que els carters només reparteixin el correu un o dos cops a la setmana. Xavier Laborda.

Xavier Laborda

És escandalós que els carters reparteixin el correu tant sols un o dos cops a la setmana. Aquest és un servei bàsic per la ciutadania


Els ecosocialistes, a més, diuen que l'equip de govern hauria de començar per comprovar quina és la situació real d'aquest servei a la ciutat i implicar-se més en trobar solucions.