La connexió a Sant Cugat entre la línia R8 de Renfe i la Línia del Vallès de FGC, més a prop

El Congrés ha aprovat una proposta dels comuns per fer realitat aquesta connexió a les estacions de l'HGC i Volpelleres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La connexió a Sant Cugat entre la Línia del Vallès d'FGC i l'R8 de Renfe és més a prop de ser una realitat. El Congrés dels Diputats, a través de la Comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha donat llum verda a una proposició no de llei d'En Comú Podem que proposa crear un intercanviador a les estacions de l'Hospital General de Catalunya i Volpelleres per connectar les línies S1 i S2 amb la R8, que fa parada a Coll Favà. La iniciativa ha prosperat gràcies als vots favorables d'Unidas Podemos, En Comú Podem, Galicia en Común, PSOE, ERC, PP, Cs, Foro Asturias i el grup mixt.

Els comuns apunten, en un comunicat, que aquest intercanvi serviria per potenciar la línia R8, una de les que tenen "menor demanda" de la comarca. Amb la connexió, creuen que la línia aconseguiria tenir fins a 14.000 usuaris cada dia, tres vegades més dels que hi ha ara.

A banda, la proposició no de llei aprovada també proposa la creació d'un intercanviador a l'encreuament de les línies R8 i R4, al terme municipal de Barberà del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.