L'equip de govern acusa ICV de voler 'manipular' la ciutadania amb les seves crítiques pel funcionament de Correus


  • Comparteix:

Marta Subirà recorda que el consistori fa gestions des del 1999 per millorar les mancances del servei postal

Marta Subirà recorda que el consistori fa gestions des del 1999 per millorar les mancances del servei postal

La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, ha rebutjat contundentment les declaracions del regidor d'ICV Xavier Laborda, que va criticar l'equip de govern de no implicar-se prou per solucionar les mancances del servei de Correus de Sant Cugat. Subirà ha acusat la formació ecosocialista d'intentar manipular la ciutadania fent creure que es tracta d'una competència del consistori, quan no és així.

L'equip de govern rebutja totalment les crítiques fetes des d'ICV, que afirmaven que l'Ajuntament no feia prou per solucionar els problemes del servei postal a la ciutat. La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, ha qualificat aquestes crítiques d''increïbles', i ha recordat que des de l'any 1999 s'estan fent gestions a tots nivells per intentar millorar el servei, com ho demostra la carta que l'alcalde va dirigir recentment al responsable de Correus a Catalunya.

Subirà creu que les crítiques d'Iniciativa són un intent de manipular els santcugatencs, fent creure la ciutadania que es tracta d'una competència de l'Ajuntament, quan no és així. Escoltem Marta Subirà.

Marta Subirà

Aquestes declaracions semblen un intent de manipular la ciutadania, fent-los creure que és una competència de l'Ajuntament quan no és així


Subirà ha reconegut que darrerament el servei postal a Sant Cugat ha empitjorat i ha afirmat que, precisament per això, des de l'Ajuntament han tornat a reclamar millores a Correus. A més, Subirà ha instat ICV a posar-se del costat del consistori i no acusar l'equip de govern de poc interès, alhora que ha recordat la incidència de la formació ecosocialista al govern de Madrid. Marta Subirà.

Marta Subirà

El que hauria de fer IC-V es posar-se del costat de l'Ajuntament i els recordo el pes per decicir els pressupostos que tenen a Madrid


Recordem que la direcció de Correus va atribuir els actuals problemes en el servei a Sant Cugat a la manca de personal de la seva seu santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.