L'incivisme als carrers de pas exclusiu per a veïns i l'accés al barri de Can Barata, a l'audiència pública del ple

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Rosa Sasot i Eduardo Ruiz / Foto: Cugat Mèdia

Rosa Sasot i Eduardo Ruiz / Foto: Cugat Mèdia

Queixes pel pas de vehicles per un carrer exclusiu per a veïns, la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les llars i les obres per arranjar l'accés a Can Barata. Són els temes que s'han abordat a l'audiència pública del ple de març, les intervencions de les quals Cugat Mèdia recull aquí.

ESCOLTA-HO

Pas de vehicles al carrer de Santa Rosa

La veïna Rosa Sasot ha reclamat a l'Ajuntament una solució per evitar el pas de vehicles al carrer de Santa Rosa. Assegura que els familiars de les persones que hi ha a la residència per a la gent gran, i també veïns de la zona, treuen la pilona per passar-hi. Proposa que s'hi posi una jardinera per evitar aquesta situació. Des del govern li ha respost el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, que ha reconegut la situació. En tot cas, ha recordat que la instal·lació d'una jardinera depèn de l'aprovació del pressupost (que s'ha oficialitzat aquest mateix dilluns). Gallardo també ha explicat que l'Ajuntament estudia instal·lar càmeres amb lector de matrícules en vies d'aquest tipus per sancionar els infractors.

Can Barata

El veí de Can Barata Eduardo Ruiz ha tornat a l'audiència pública, on ha lamentat que fa dos anys va engegar una sol·licitud per instal·lar-se a casa plaques fotovoltaiques. Lamenta que encara no ha rebut cap notificació al respecte. Des del govern li ha respost el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que li ha assegurat que aviat rebrà una notificació per encarar aquest procediment cap a una sortida.

Ruiz també ha preguntat en quin estat es troba l'adequació de l'entrada al barri amb una rotonda. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha avançat que dilluns vinent a la tarda hi ha prevista una reunió amb el veïnat per presentar el projecte executiu d'aquests treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.