Sant Cugat s'adhereix a la Declaració de la lluita contra l'homofòbia, bifòbia i transfòbia

L'alcaldessa ho ha anunciat al ple d'aquest dilluns, que ha coincidit amb la celebració del Dia Internacional contra l'homofòbia

Un dels bancs LGTBI+, a l'avinguda del Pla del Vinyet / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Política

Publicat el 17/mai/21 per Sara Bella

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha anunciat l'adhesió del consistori a la Declaració contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia per un acord de la Junta de Portaveus. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat, els ajuntaments i les institucions catalanes volen expressar la seva voluntat d'assegurar el compliment de les lleis de no-discriminació. A més, la jornada també ha de servir per mostrar el suport i reconeixement a totes les persones que han patit discriminació o violència per la seva identitat o orientació sexual.

Escolta-ho

CONSULTA LA DECLARACIÓ AQUÍ

De la mateixa manera, amb l'adhesió a aquesta Declaració, l'Ajuntament condemna totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i fa una crida "a tots els poders polítics, institucions, entitats i col·lectius i a tota la societat civil per erradicar tota mena de discriminació i violència per raó d'identitat de gènere o orientació afectiva".