Pere Soler (PSC): 'Els propers pressupostos no seran tan elevats'

El primer tinent d'alcaldia avança a Cugat Mèdia que ja treballen per aprovar el pressupost 2022 abans de final d'any, que serà inferior a 152 milions


  • Comparteix:

Un moment del ple d'aquest mes de maig, que va tornar a ser presencial per als 25 regidors / Foto: Ajuntament

Un moment del ple d'aquest mes de maig, que va tornar a ser presencial per als 25 regidors / Foto: Ajuntament

Els pressupostos de l'Ajuntament de Sant Cugat del 2022 estaran acabats 'el 31 de desembre'. Així ho ha explicat el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, durant la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Ràdio Sant Cugat. Després de dos anys aprovant els comptes municipals amb l'any en curs -els de 2020 al juliol i els de 2021 al maig-, el govern municipal es compromet que 'a partir d'avui' treballar per tenir-los llestos abans de final d'any. El també tinent d'alcaldia Francesc Duch ha afegit que 'ja hi ha reunions agendades'. Soler també ha explicat que els pressupostos dels propers anys no seran tan alts com els d'aquest 2021, els més alts de la història amb 152 milions.

"Aprovar els comptes d'aquest any tard no ha generat problemes. Estem al mes cinc i fins ara no hem tingut problemes per treballar amb un pressupost prorrogat, per tant, de cara a la ciutadania no s'ha notat. Una altra cosa és que la maquinària lenta d'aquest Ajuntament no hagi permès un funcionament normalitzat", ha conclòs Soler.


Pere Soler

"Treballem amb el pressupost més alt de la història de Sant Cugat, però podem avançar que els propers pressupostos seran més moderats i no tan elevats".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.