Més de 400 signatures per aturar el conveni amb Ferrer de Ragull Centre

La plataforma continuarà recollint suports contra el projecte urbanístic fins al 15 de juny


  • Comparteix:

Imatge de la zona del Ragull Centre / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Imatge de la zona del Ragull Centre / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

La plataforma Aturem Ragull Centre suma més de 400 signatures contra el projecte per requalificar uns terrenys industrials de Ferrer per destinar-los a habitatge, superfície comercial i equipaments. Segons ha informat en un comunicat, el col·lectiu ha decidit allargar fins al 15 de juny la campanya, ja que també s'ha allargat el període per presentar al·legacions al conveni entre l'Ajuntament i l'empresa Ferrer.

De fet, la plataforma convida els veïns, empresaris i comerciants a presentar al·legacions a aquest projecte, que consideren que s'ha fet amb improvisació.

Aturem Ragull Centre ja va avançar que la seva intenció és presentar al·legacions a aquest conveni, que diuen, no garateix l'interès públic i amb el qual Ferrer pot guanyar més que Sant Cugat.

Una visió rebutjada per l'equip de govern. En una entrevista a Cugat Mèdia, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, va defensar els beneficis del projecte per a la ciutat, que aconsegueix el 50% del sòl, un 62% d'habitatge de protecció oficial i la possibilitat de fer un equipament i zones verdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.