Junts insta l'equip de govern a aturar Ragull Centre per conservar els usos industrials dels terrenys

El grup municipal també proposarà al ple la creació d'una comissió de seguiment de l'àmbit de Torre Negra


  • Comparteix:

Imatge dels terrenys de Ferrer on està previst construir habitatges / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Imatge dels terrenys de Ferrer on està previst construir habitatges / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Junts per Sant Cugat portarà al ple municipal el rebuig al projecte Ragull Centre. A través d'una moció, el grup municipal planteja aturar aquesta iniciativa perquè l'Ajuntament 'refermi el compromís amb l'activitat industrial i amb la conservació dels usos industrials del sòl, la potenciació de les activitats i la preservació i engrandiment de l'ocupació existent'. El regidor de Junts Carles Brugarolas apunta que 'molts projectes manufacturers han hagut de marxar' de la ciutat per la falta d'espais on desenvolupar els seus projectes i considera que és un error l'ús que el govern vol donar als terrenys: 'Quan un privat et proposa mobilitzar un sòl industrial en desús, l'oportunitat normal i lògica seria aquesta, no posar dues torres d'habitatge públic enmig d'un polígon'.

Torre Negra

El grup municipal també instarà l'executiu a crear una comissió de seguiment de l'àmbit de la Torre Negra. Sis mesos després que el govern anunciés la compra de la masia, Junts espera ara que el govern faci públics els resultats de l'estudi sobre la viabilitat de l'adquisició. "Demanem que ens ho expliquin", explica el regidor Joan Puigdomènech en referència a la moció que presenten sobre aquest assumpte i on es recorda que va ser el mateix executiu qui es va autoimposar un termini de mig any per fer una actualització de la situació. "Torre Negra té certa complexitat i seria bo tenir tot el que passa al seu voltant en una comissió estable", ha argumentat.

Les dues propostes de Junts es posaran sobre la taula dilluns vinent al ple municipal, que començarà a les 16 h i es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia.




Carles Brugarolas

Molts projectes manufacturers han de marxar de la ciutat. Quan un privat t'ofereix mobilitzar un sòl industrial que té en desús, l'oportunitat natural i lògica seria un projecte així, no dues torres d'habitatge públic enmig d'un polígon industrial.

Joan Puigdomènech

Seria bo tenir tot el que va passant al voltant de Torre Negra en una comissió estable. Que ens expliquin el que han fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.