La CUP-PC arriba a l'equador del seu mandat amb més d'un 60% del seu programa electoral acomplert o en procés

La portaveu del grup s'ha mostrat satisfeta amb la feina feta tot i que reconeix que hi ha qüestions "a millorar"


  • Comparteix:

Marco Simarro, Núria Gibert i Lourdes Llorente a la roda de premsa de balanç / Foto: CUP-PC

Marco Simarro, Núria Gibert i Lourdes Llorente a la roda de premsa de balanç / Foto: CUP-PC

La CUP-PC arriba a l'equador de l'actual mandat amb el 30,5% de les accions del seu programa electoral ja realitzades, el 31,2% d'accions en procés i el 38,3% encara per començar. Unes xifres que la portaveu del grup municipal, Núria Gibert, ha qualificat de 'sorprenents', ja que abans de posar els números sobre la taula, tenien la sensació que 'la pandèmia havia estat un aturador important'. Amb tot, Gibert ha assegurat que des del partit que lidera estan molt contentes amb la feina feta, però que també hi ha qüestions fonamentals a millorar, com 'l'emergència habitacional, el control públic dels serveis bàsics o la transparència'. Tot això ho ha explicat aquest dimarts, durant la roda de premsa de balanç que s'ha celebrat, a Cal Temerari, amb la participació dels altres dos regidors del partit, Marco Simarro i Lourdes Llorente.

Respecte a les coses fetes, la segona tinent d'alcaldia ha explicat que la CUP va entrar al govern amb l'objectiu de demostrar "que sabem governar i que les polítiques que proposem tenen un impacte positiu en la vida de les persones" i que és per això que s'han dedicat a "treballar, treballar i treballar" per aconseguir "fites palpables". Una feina, per això, que no sempre és visible per a la ciutadania, per la qual cosa, segons ha explicat el regidor de Joventut i de Participació i Barris, Marco Simarro, aquests dos pròxims anys "estarem més presents", comunicativament parlant, de manera que "intentarem explicar el contingut de tot allò que estem fent".

Gibert també ha celebrat que Sant Cugat hagi pogut fer front a la pandèmia i a la crisi social i econòmica derivada amb un govern d'esquerres i ha assegurat que "una de les millors receptes que podíem tenir per fer front a aquesta pandèmia ha estat posar les persones al centre" i impulsar, segons ha dit, "el gir de les polítiques cap a l'esquerra". Malgrat això, la portaveu ha reconegut també que troben a faltar "una mirada més desacomplexadament d'esquerres en alguns elements que estaven dins del pacte de govern".


Núria Gibert

D'aquesta valoració positiva, de feina feta, i de gir de les polítiques cap a l'esquerra i amb les persones al centre, també veiem que segurament hi ha coses amb les quals hem anat una mica massa lents, com en l'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.