S'aprova la modificació inicial del PGM al sector de l'Anònima


  • Comparteix:

El ple de juny ha aprovat la modificació inicial del Pla General Metropolità per re-convertir el sector industrial de l'Anònima en zona residencial i de serveis, a l'entrada del municipi per la carretera de Cerdanyola. Els grups de l'oposició s'han abstingut, a l'espera que el projecte final incorpori les diferents al·legacions que s'han presentat.

La re-qualificació dels terrenys es va aprovar el mes de març, i des d'aleshores s'han presentat algunes al·legacions al projecte. Segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, el pla inicial ha incorporat algunes de les al·legacions, però tothom s'ha mostrat partidari de la remodelació d'aquest sector. Segons Carbó, la resta d'esmenes estan pendents d'un estudi conjunt de mobilitat i aparcaments, que condicionaran el projecte final:

Jan Carbó



Des de l'oposició s'ha agraït l'actitud dialogant de l'equip de govern, però han incidit en la importància que el projecte permeti la construcció de més equipaments a la zona i es reservin més espais de propietat pública. Des del PSC s'ha demanat que els carrers Orient i Monestir s'allarguin fins al torrent de Ferrusons, per millorar la mobilitat del nou sector, i han insistit en la necessitat d'un aparcament de rotació a la zonna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.