L'ANC proposa una nova pancarta per penjar a la façana de l'ajuntament que demana 'prou repressió' i 'independència'

L'anterior pancarta, que reclamava la 'Llibertat dels presos polítics', va ser retirada per manament judicial


  • Comparteix:

L'ANC proposa una nova pancarta per penjar a la façana de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

L'ANC proposa una nova pancarta per penjar a la façana de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat ha proposat a l'Ajuntament instal·lar una nova pancarta que substitueixi la que va ser retirada a finals de juny per manament judicial i que demanava 'Llibertat presos polítics'. En aquesta ocasió, però, la delegació local de l'ANC adapta el lema del nou cartell al context actual, el qual 'encara està ple de repressió' i amb una 'manca escandalosa de llibertat personal i col·lectiva'. Per això, la nova proposta, que ja han fet arribar a entitats, partits polítics sobiranistes i a l'alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, clama 'Prou repressió! Independència és llibertat'.

Ara, des de l'ANC Sant Cugat esperen que l'Ajuntament "reculli de nou" la proposta, com ho va fer el març de 2018 amb l'anterior pancarta, i es pengi a la façana del consistori.

El passat 26 de juny, en plena Festa Major, l'Ajuntament va retirar la pancarta de suport als 'presos polítics' de la façana consistorial. Ho va fer en compliment d'una interlocutòria del jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona que ordenava despenjar de manera immediata la pancarta i el llaç groc en compliment d'una sentència judicial del novembre passat, a la qual l'Ajuntament té un recurs presentat. A la pancarta, es podia llegir 'Llibertat presos polítics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.