Ingla considera que Puig (EMD) 'no és un interlocutor vàlid per atendre les necessitats de la ciutadania de Valldoreix'

Les crítiques de l'alcaldessa arriben després que el president de l'EMD s'hagi queixat d'una mala relació amb el regidor de Seguretat Ciutadana


  • Comparteix:

Ingla i Puig, al centre, a la junta de veïns d'investidura de 2019 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ingla i Puig, al centre, a la junta de veïns d'investidura de 2019 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, acusa el president de l'EMD, Josep Puig, de tenir 'manca de lleialtat institucional, poc rigor i canvis d'opinió constants' i assegura que se li fa 'molt difícil mantenir una relació fluida amb ell'. Ho ha dit per escrit en un text que ha avançat Nació Sant Cugat i al qual també ha tingut accés Cugat Mèdia, on apunta que el president valldoreixenc 'no és un interlocutor vàlid per atendre les necessitats de la ciutadania de Valldoreix i liderar les relacions institucionals amb l'Ajuntament de Sant Cugat'. L'alcaldessa creu que la relació entre els màxims representants de les dues administracions 'hauria de ser de confiança i proximitat (...), que fa molt de temps que no és així'.

En tot cas, Ingla confia que "a través de l'equip de govern de Sant Cugat i altres membres del govern valldoreixenc" la feina conjunta per tirar endavant els projectes conjunts està garantida.

Puig respon
El president de l'EMD, Josep Puig, ha emès un comunicat aquest mateix divendres on es reivindica com "l'únic interlocutor vàlid per tractar els temes que afecten" la vila. El valldoreixenc considera que l'expressió de l'alcaldessa és "una falta de respecte cap a la institució" que presideix i "cap a la seva ciutadania, que de forma majoritària em va triar fa dos anys per ser el seu president". Així, Puig demana a Ingla "que reconsideri la seva posició i que plegats refem els ponts trencats per les disputes polítiques, per poder reconduir la situació i tornar a la casella de sortida".

La polèmica ha arribat després que Puig hagi carregat contra el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ja que considera que el menysté. Amb tot, des de l'Ajuntament asseguren que es manté la relació institucional entre les dues administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.