Junts exigeix que l'alcaldessa 'rectifiqui' la seva actitud de 'falta de respecte institucional'

Carmela Fortuny demana a Ingla que respecti el president de l'EMD, Josep Puig, "que ha estat votat pels valldoreixencs"


  • Comparteix:

Gran part dels regidors de Junts, després del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

Gran part dels regidors de Junts, després del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha criticat durament l'actitud de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i 'la falta de respecte institucional' que aquesta ha mostrat, en la seva opinió, en diferents situacions del ple municipal. Ho ha fet aquest dilluns, acompanyada dels regidors de Junts, després de la sessió plenària. Fortuny ha demanat a l'alcaldessa 'que reflexioni i que rectifiqui'. 'No només per nosaltres, sinó també per la ciutadania', ha dit Fortuny.

En relació amb les declaracions recents que l'alcaldessa ha fet sobre el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, Fortuny ha reclamat "respecte cap a un president que ha estat votat pels veïns i veïnes de Valldoreix" i ha exigit "una rectificació de la seva interlocució i de la comunicació que hi ha d'haver entre les institucions".

La portaveu de Junts també ha lamentat el tracte de l'alcaldessa amb els representants de SOS Volpelleres, durant la seva intervenció en els precs i preguntes, així com la "la falta de respecte institucional cap als regidors i regidores, de l'oposició i del mateix govern".

Més suports a Puig
Els vocals amb responsabilitat de govern de l'EMD han tancat files al voltant del president de l'administració descentralitzada, Josep Puig. En un comunicat, Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert s'alinien amb Puig i insten l'alcaldessa, Mireia Ingla, a "reprendre el camí de l'entesa".

En el mateix sentit s'han posicionat des de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que exigeix una "rectificació" a Ingla quant a les declaracions que va fer sobre Puig. L'organització juvenil atribueix la "tensa relació" als "ànims electoralistes i una clara voluntat de desestabilització per part d'ERC, el PSC i la CUP (...), agreujada quan l'alcaldessa ha decidit afeblir la lleialtat institucional" entre l'EMD i l'Ajuntament.


Carmela Fortuny

"Reclamem com a grup municipal que hi hagi respecte institucional a un president que ha estat votat pels veïns i les veïnes de Valldoreix"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.