El santcugatenc Alfredo Bergua, nou coordinador comarcal del PP

El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Alfredo Bergua / Foto: PP

Imatge d'arxiu d'Alfredo Bergua / Foto: PP

El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació, entre ells el santcugatenc Alfredo Bergua. Són unes designacions que formen part del 'procés de reforç' que duu a terme la formació per incrementar la feina territorial i 'recuperar la implantació' del PP amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023 i arribar-hi en les millors condicions. Bergua, que també és vicesecretari provincial del PP de Barcelona, comparteix la representació comarcal amb Jaime Ridao, de Badia del Vallès.

El santcugatenc ha explicat a Cugat Mèdia que, en clau local, es marquen l'objectiu de tornar a tenir representació al ple municipal i, fins i tot, a "millorar la que tenien el mandat passat". Per assolir-ho, l'agrupació, que ha incorporat nous membres a les seves files, vol "estar molt present en el dia a dia de Sant Cugat a partir de ja". "El secret és treball, carrer i fer propostes amb solucions als problemes que té Sant Cugat", ha detallat.


Alfredo Bergua

La nostra és intenció és estar molt present en el dia a dia des de ja. Tenim gent nova i properament la presentarem, així com les coses que estem treballant, amb la vista posada en recuperar el que hem perdut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.