El govern de l'EMD acusa CiU d'iniciar una campanya de difamació amb la complicitat d'alguns mitjans de comunicació


  • Comparteix:

El govern de Valldoreix acusa la federació d'utilitzar la mentida i la manipulació

El govern de Valldoreix acusa la federació d'utilitzar la mentida i la manipulació

L'equip de govern de Valldoreix acusa CiU d'iniciar una 'campanya de difamació' contra l'EMD, dos anys i mig abans de les eleccions. En un comunicat, l'EMD assegura també que alguns mitjans de comunicació locals fan d'altaveu de l'estratègia electoral de la federació nacionalista, i que no actuen amb el suficient rigor i professionalitat.

En un comunicat de premsa titulat 'Difama, que alguna cosa queda!', l'equip de govern de l'EMD assegura que CiU ha iniciat una campanya per crear 'alarma' contra el govern de Valldoreix i afegeix que la federació nacionalista utilitza la mentida i la manipulació informativa per aconseguir els seus objectius, i denuncia que es tracta de 'mentides', a més, 'que involucren una part rellevant del teixit associatiu de Valldoreix'.

En aquest sentit, el govern de l'EMD considera que, tal i com ja va anunciar el president local de CiU ara fa 8 mesos quan va dir que guanyar les eleccions a Valldoreix era un dels seus objectius, la federació nacionalista ha decidit iniciar la campanya electoral 'amb dos anys i mig d'antelació' per recuperar la presidència de l'EMD.

Com a exemples d'aquesta suposada estratègia, el govern de l'EMD esmenta la 'manipulació informativa' sobre l'abocador de Can Tintoré i les 'falses acusacions' d'ús irregular de les dades personals dels socis del Casal d'Avis de Valldoreix, que han tornat a desmentir amb rotunditat. Josep Casadellà, president accidental de l'EMD, ha manifestat la seva preocupació per la possibilitat que es repeteixi una campanya de difamació com la que fa 20 anys, diu, va fer-se en contra l'aleshores president de l'Entitat.

Josep Casadellà

No entenem de que li ve la beligerància a CiU en aquesta història i perquè falseja la situació en un intent de manipulació jo diria a l'alçada de fa 20 anys.


A més, el govern de l'EMD acusa alguns mitjans de comunicació locals de no actuar amb rigor i professionalitat 'obrint les seves pàgines per oferir totes les perspectives i opinions implicades' i de convertir-se, en canvi, en 'altaveus' i 'eines de difamació' de l'estratègia electoral de CiU, que qualifiquen de 'gota malaia'.

Josep Casadellà

Determinats mitjans de comunicació local que creiem que no tracten Valldoreix amb la correcció que caldria.


Casadellà ha volgut matisar però que en cap cas estan descontents de la feina i el tracte rebut per part dels periodistes locals, sinó en tot cas, amb la línia editorial d'alguns dels mitjans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.