El PSC fa una crida per 'salvar' el mercat municipal de Pere San

El regidor socialista Salvador Gausa demana més implicació a l'Ajuntament

Política

Publicat el 17/feb/05 per Mar Castro

El grup municipal socialista considera que el mercat de Pere San necessita una restauració, així com una modernització tant de les parades com del comerços del voltant. Per això, el PSC engegarà una campanya informativa per tal d'explicar als ciutadans la necessitat de destinar més recursos, tant públics com privats, per garantir la continuïtat d'aquest equipament.

El PSC posarà en marxa una campanya informativa per explicar als santcugatencs la situació en la que es troba actualment el mercat de Pere San, ja que consideren que aquest equipament necessita una millora de les seves intal·lacions, així com una modernitazació dels comerços del voltant de la plaça. El regidor socialista Salvador Gausa demana que l'equip de govern treballi de manera activa en el procés de rehabiltació del mercat municipal de Pere San.

Salvador Gausa

El mercat de Pere San necessita canvis, ja que han canviat els hàbits de la població. Volem un Ajuntament actiu i que la ciutat mantingui la seva identitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre els canvis que planteja el grup municipal socialista destaca, sobretot, la millora de l'accesibilitat a la zona del mercat, l'ampliació de l'horari de les intal·lacions, i la modernització dels comerços, així com la creació d'un aparcament adient per als clients. Ho explica Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Som conscients dels grans canvis que s'han de fer. Un primer tema seria l'accessesibilitat del mercat. També cal ampliar l'horari de les intal·lacions, així com fer una modernització dels comerços.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per tot això, el PSC demana a l'equip de govern que estudiï altres models de ciutats, on s'han produit problemes similars, com és el cas, segons diuen, de municipis com Barberà del Vallès o Santa Perpètua de Mogoda.

A més, els socialistes creuen que aquesta situació necessita un esforç compartit entre comerciants, assentadors i Ajuntament, i per això demanen que tots plegat treballin de manera activa en la defensa del mercat, així com de la plaça.