ERC es desmarca del comunicat de l'EMD que denuncia una campanya de difamació de CiU amb complicitat d'alguns mitjans


  • Comparteix:

Els republicans asseguren que el comunicat no s'ha consensuat amb tots els membres de l'equip de govern i defensa la professionalitat dels mitjans de comunicació locals

Els republicans asseguren que el comunicat no s'ha consensuat amb tots els membres de l'equip de govern i defensa la professionalitat dels mitjans de comunicació locals

ERC de Sant Cugat es desmarca del comunicat de premsa emès per l'EMD de Valldoreix en relació a la campanya de difamació que, segons l'EMD, està fent CiU. En un comunicat, la formació republicana manifesta el seu desacord amb la nota tant pel que fa a les formes com pel que fa al contingut i asseguren que no és un comunicat institucional ja que no s'ha consensuat, diuen, amb tots els socis de l'equip de govern de Valldoreix.

Els republicans han emès un comunicat de premsa manifestant el seu 'total desacord' amb la nota emesa pel Departament de Comunicació de l'EMD, 'tant en les formes' com en el contingut per considerar que 'no informa i tan sols opina'.

La formació afegeix, a més, que el comunicat de l'Entitat no és institucional ja que no s'ha consensuat amb tots els integrants de l'equip de govern. Segons el president d'ERC, Jaume Massanés, 'no s'ha fet cap comissió de govern per tractar aquest tema, ja que la presidenta de l'Entitat està actualment de viatge'.

D'altra banda, des de la secció local d'ERC han volgut defensar també la professionalitat dels mitjans de comunicació del municipi així com la seva disponibilitat per la publicació d'escrits provinents de qualsevol partit polític.

Per últim, els republicans expressen en el comunicat la seva 'preocupació' per la possibilitat que la nota de premsa de l'EMD 'no ajudi a les negociacions que les dues administracions estan realitzant per solucionar els termes de les liquidacions i el nou conveni econòmic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.