Cues i confusió en el primer matí amb tall de trànsit a l'entorn de l'escola Europa

La prova pilot per fomentar la mobilitat amb bicicleta i a peu a la zona s'allargarà fins dimecres de la setmana que ve


  • Comparteix:

El primer matí amb tall de trànsit a l'avinguda del Pla del Vinyet i a la de les Corts Catalanes, a l'entorn de l'escola European International School, ha agafat molts conductors que acostumen a passar per aquesta zona per sorpresa i ha provocat cues i confusió, principalment a la rotonda del Rotary i a la de la plaça de Gabriel Ferrater, a tocar dels cinemes. La prova pilot per fomentar la mobilitat a peu i amb bicicleta impulsada per l'Ajuntament s'allargarà fins dimecres de la setmana que ve, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Al carril tallat s'hi ha habilitat un carril bici, tot i que la majoria de bicicletes encara circulaven pel carril bici que hi ha sobre la vorera. Moltes famílies, que sí que coneixien la mesura perquè els ho havia comunicat l'escola, han optat per acostar l'infant amb cotxe fins a alguna de les rotondes perquè després fes l'últim tram a peu. De fet, l'hora del descotxament al centre, poc abans de les 9 h, és quan s'han concentrat més cotxes a la zona.

La majoria dels vianants, ciclistes i conductors amb qui ha pogut parlar Cugat Mèdia, però, desconeixien la proposta. Als que venien amb cotxe, molts dels quals de fora de Sant Cugat, els ha molestat el tall. En canvi, els que opten per desplaçar-se amb bicicleta han agraït la pacificació del trànsit motoritzat en aquestes vies. Com a itinerari alternatiu, els vehicles de motor podran passar pel carrer de Puig i Cadafalch.


Ciutadans

Venim de Sabadell per portar els nens a l'escola i és caòtic. La caravana comença a la rotonda, crec que bastants nens han arribat tard avui. Està molt bé això de la mobilitat, però crec que no s'ha pensat del tot bé. / Per a mi està bé, perquè jo vaig cada dia i és genial que hi hagi menys cotxes. / Em sembla bé perquè ordena el trànsit, hi ha menys cotxes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.