Neguit a Reconvertim el Camp de Golf pel nomenament de Conesa com a nova directora de l'Incasòl

La plataforma tem que el canvi en la direcció pugui afectar el compromís de l'Incasòl de no recuperar l'activitat de golf


Temes relacionats

L'Ajuntament celebra la renúncia de l'Incasòl a recuperar l'activitat de camp de golf a Can Sant Joan (17/jul/21)

L'INCASÒL renuncia a recuperar l'activitat de camp de golf a Can Sant Joan (15/jul/21)


  • Comparteix:

El camp de golf en una imatge d'arxiu / Foto: Plataforma Reconvertim Camp de Golf

El camp de golf en una imatge d'arxiu / Foto: Plataforma Reconvertim Camp de Golf

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf tem que el nomenament de Mercè Conesa com a directora de l'Incasòl pugui fer perillar la recuperació del camp de golf de Can Sant Joan com a espai verd. Les últimes informacions deien que l'organisme públic acceptava no tornar a fer cap activitat de golf en aquests terrenys. El col·lectiu ho justifica pels posicionaments de l'exalcaldessa i expresidenta del Port de Barcelona en favor de l'ampliació de l'aeroport del Prat i també de la celebració dels Jocs d'Hivern a Catalunya, 'projectes que tenen un impacte clar en la lluita contra el canvi climàtic i la defensa de la biodiversitat', apunta en un comunicat. Fonts de l'Incasòl afirmen a Cugat Mèdia que la posició de l'entitat no ha variat amb el canvi a la direcció.

Conesa ha agafat recentment el relleu a Albert Civit al capdavant de l'Incasòl, ens que havia renunciat a recuperar l'activitat de golf als terrenys en qüestió, que es troben als termes municipals de Sant Cugat i Rubí. El canvi en la direcció fa témer la plataforma que aquest compromís pugui trontollar. Civit, però, no ha deixat l'Incasòl sinó que ha tornat al seu càrrec gerent que tenia ja el 2018, quan va assumir la direcció amb la marxa de Damià Calvet a la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Des de la plataforma recorden que Civit també es va comprometre a treballar un conveni amb els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat per definir els usos del camp de golf. En aquest sentit, el col·lectiu ecologista lamenta no haver rebut resposta per part de cap de les dues administracions locals a la petició de participar en les reunions que mantinguin amb l'Incasòl.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.