Carmela Fortuny (Junts): 'La ciutat està pitjor ara que fa dos anys'

La portaveu de Junts per Sant Cugat ha criticat durament el govern en el ple extraordinari d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Carmela Fortuny (Junts) durant la seva intervenció al ple / Foto: Cugat Mèdia

Carmela Fortuny (Junts) durant la seva intervenció al ple / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha expressat el seu descontentament amb els poc més de dos anys de mandat que porta el govern del tripartit. Ho ha fet durant la seva intervenció al ple extraordinari convocat aquest dilluns per tractar l'estat de la ciutat. Fortuny ha centrat el seu discurs en quatre grans àmbits: mobilitat, habitatge, neteja i manteniment i gestió política. La seva conclusió és que 'la ciutat està pitjor ara que fa dos anys' i que 'la gent està disgustada i decebuda'.

ESCOLTA-HO


Les paraules que la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha repetit més vegades en el seu discurs:
Urna 1-O
El núvol de les paraules més repetides en la intervenció de Carmela Fortuny (Junts).


Respecte a la mobilitat, Fortuny considera que en aquests dos anys, "ha empitjorat" i ha criticat, especialment, la implantació de l'anella verda, "amb presses, sense consens ni alternatives i que no està donant els resultats promesos", així com la Zona de Baixes Emissions, segons ella, "una bona idea mal executada".

Sobre l'habitatge, la portaveu de Junts lamenta que el govern hagi "aturat la construcció d'habitatge públic" i no creu que en el que queda de mandat siguin capaços de donar resposta a l'emergència habitacional. Fortuny ha aprofitat també per recordar que el seu grup municipal encara està a l'espera d'una resposta a les al·legacions presentades contra el Ragull Centre.

En tercer lloc, Fortuny considera que "la ciutat no està neta i el manteniment ha empitjorat" i ha assegurat que "no hi ha dia que algun veí o veïna no ens faci arribar el seu comentari sobre la manca de neteja de la ciutat".

Finalment, Fortuny ha criticat la gestió política del govern. Concretament ha dit que "aproven els temes cabdals tard" i que "no tenen un projecte de ciutat".

Torn de rèplica
En el seu torn de rèplica, Fortuny ha insistit en el fet que "a Sant Cugat es viu pitjor ara que abans i hi ha menys oportunitats". També ha lamentat que des del govern "fan zero autocrítica i sempre troben un culpable", així com la falta de projecte conjunt. "Entenem que per a un govern format amb forces tan diferents és complicat, però s'ha de ser responsable", ha dit.

Amb tot, la portaveu de Junts ha assegurat que el seu grup municipal sí que té clar el seu projecte de ciutat, "volem una ciutat verda, amable, esponjada i amb oportunitats per tothom".




Carmela Fortuny

La ciutat està pitjor ara que fa dos anys, la gent està disgustada i decebuda. Plataformes ciutadanes, recollides de signatures, expressen el malestar de la ciutat amb aquesta manera de fer que els empitjora la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.