Aldo Ciprian (Cs): 'Semblem la Barcelona de la Colau'

El portaveu de Cs ha criticat la brutícia, la inseguretat i el vandalisme de Sant Cugat durant el ple extraordinari d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Aldo Ciprian (Cs) durant la seva intervenció al ple / Foto: Cugat Mèdia

Aldo Ciprian (Cs) durant la seva intervenció al ple / Foto: Cugat Mèdia

'Semblem la Barcelona de la Colau'. Amb aquesta contundent afirmació ha començat la seva intervenció el portaveu de Ciutadans (Cs), Aldo Ciprian, al ple extraordinari per tractar l'estat de la ciutat celebrat aquest dilluns. Ciprian ha criticat la falta de manteniment i brutícia de les zones públiques, així com la creixent inseguretat i vandalisme. 'No estem millor que fa dos anys', ha sentenciat Ciprian per concloure.

ESCOLTA-HO


Les paraules que el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha repetit més vegades en el seu discurs:
Urna 1-O
El núvol de les paraules més repetides en la intervenció d'Aldo Ciprian (Cs).


El portaveu de Cs ha fet un resum d'aquests dos anys i quatre mesos de mandat. Un mandat que, segons ell, va començar "amb voluntat per fer les coses, desconfiança amb els companys de viatge i un clar culpable de tot el que havia de succeir: el llegat enverinat del govern convergent", ha dit.

Amb l'esclat de la pandèmia, Ciprian considera que va començar "el bloqueig municipal" i que van ser "els esforços voluntaris" els que van haver d'agafar les regnes a causa de la "deixadesa administrativa".

En aquest punt, el regidor taronja ha criticat que des del govern es busquin responsables externs als problemes municipals, com, segons ell, "la falta de vacunes, la incompetència del Procicat, Menorca", i un llarg etcètera.

A l'apartat de retrets, Ciprian ha mencionat la falta d'ajuts als comerços i a l'oci nocturn, "la falta de sensibilitat" a l'hora de reduir els impostos, la implantació de l'anella verda, "que perjudica l'activitat econòmica i cultural i crea embuts de trànsit diàriament", a inversió en carrils bicicleta, el projecte del Ragull Centre, la Zona de Baixes Emissions o l'endarreriment de les llicències, entre d'altres.

Torn de rèplica
Al seu torn de rèplica, el portaveu del grup taronja ha criticat les "paraules grandiloqüents impossibles de dur a terme" utilitzades en els seus discursos per part dels membres del govern.

Ciprian també ha lamentat "el constant menyspreu d'aquest govern cap a certes institucions i cap a la llei", en referència a les crítiques a l'EMD o a les pancartes que s'han penjat a la façana de l'ajuntament durant aquest mandat.




Aldo Ciprian

Semblem la Barcelona de Colau. És el que repeteixen molts veïns de la ciutat, farts de la brutícia, la deixadesa i la inseguretat de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.