Valldoreix Comerç, el nou portal web dels establiments de la vila

L'EMD de Valldoreix impulsa un espai en línia perquè els comerços puguin donar-se a conèixer


  • Comparteix:

Elena Degollada, aquest dimarts a la Casa de la Vila de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Elena Degollada, aquest dimarts a la Casa de la Vila de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Els comerciants de Valldoreix disposen d'una nova eina digital per donar a conèixer els seus negocis. Es tracta de valldoreixcomerç.cat, un portal impulsat per l'EMD on els comerços poden explicar què ofereixen i, fins i tot, penjar les seves promocions. A més, els botiguers tindran a la seva disposició un espai de formacions, on trobaran petits cursos perquè aprenguin a introduir-se en la digitalització. De moment, s'han adherit a aquesta iniciativa més d'una trentena d'establiments de la vila.

Al web els usuaris podran trobar també un mapa amb la ubicació dels comerços participants. La vocal de Comerç de l'EMD, Elena Degollada, ha explicat en roda de premsa que la gestió d'aquesta eina va, almenys de moment, a càrrec dels desenvolupadors del portal. En tot cas, la idea és que més endavant siguin els mateixos comerciants qui gestionin el seu espai. Això sí, tot plegat comptarà amb la supervisió de l'administració descentralitzada.

La idea de crear aquest portal va sorgir arran de la pandèmia. Degollada ha explicat que, en un principi, s'havia posat sobre la taula la idea que el web fos un espai de comerç electrònic, però finalment es va descartar en favor d'una guia comercial de Valldoreix. El que l'EMD sí que té entre cella i cella, ha avançat la vocal de Comerç, és portar en un futur aquesta iniciativa als mòbils i tauletes amb una app.

El projecte ha costat 10.600 euros i la posada en marxa i manteniment va a càrrec de l'empresa Bootland. A partir de l'any que ve, ha detallat Degollada, la partida pressupostària serà menor i es dedicarà només al manteniment.


Elena Degollada

Va haver-hi un moment en què teníem els comerços tancats i vam mirar com ajudar-los. Una de les idees va ser la marquesina i l'altra és aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.