El PSC reivindica canvis en el CAR Sant Cugat de cara als Jocs Olímpics d’Hivern

Proposen dur a terme una reubicació d'espais per actualitzar el Centre d'Alt Rendiment i que també sigui més eficient energèticament


  • Comparteix:

Pere Soler i Marta Moreta han fet una visita al CAR / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler i Marta Moreta han fet una visita al CAR / Foto: Cugat Mèdia

El PSC reivindica una modificació del planejament urbanístic del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). Així ho ha explicat el seu primer secretari, Pere Soler, aquest divendres davant el CAR. Segons Soler, aposten per una modificació que consistiria en una reubicació d'espais i una actualització per posar-lo al dia, sobretot de cara als Jocs Olímpics d’Hivern. L'objectiu també és dur a terme canvis perquè el Centre sigui més eficient energèticament.

Soler ha parlat acompanyat de la diputada socialista al Parlament de Catalunya Marta Moreta, que ha recalcat la importància que "tant la Generalitat com l'Ajuntament posin fill a l'agulla per poder desenvolupar aquells sectors del CAR que ara tenen un planejament urbanístic que s'hauria de modificar perquè puguin tirar endavant els fons europeus que tenen". Així doncs, la diputada ha assegurat que transmetrà aquesta informació a la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, "perquè des de la Generalitat desencallin la situació perquè el CAR de Sant Cugat pugui millorar les instal·lacions".

De fet, Moreta parlava amb la vista posada als Jocs Olímpics d’Hivern: "Hi ha una necessitat imperiosa perquè el planejament urbanístic pugui tirar endavant com més aviat millor i ens puguem adaptar perquè no podem perdre l'oportunitat del fons europeu que ens permetria activar la part de sostenibilitat de les instal·lacions del CAR i poder fer aquesta modificació amb una pista de gel". Per la seva banda, Soler s'ha compromès a treballar perquè "com a mínim" es mantingui el pressupost de la Generalitat i l'Estat perquè el CAR pugui seguir funcionant. Moreta també ha aprofitat per destacar l'esport com una de les disciplines que han quedat més malmeses durant la pandèmia: "Per tant és vital posar els recursos econòmics per tirar endavant aquesta instal·lació", ha manifestat.

La compareixença s'ha fet en el marc d'una visita del grup municipal socialista i la diputada al Parlament de Catalunya al CAR, però Soler ha afirmat que hi ha el compromís del govern municipal perquè es tiri endavant aquesta modificació del planejament urbanístic.


















Marta Moreta

Per això aquesta necessitat imperiosa que el planejament urbanístic pugui tirar endavant com més aviat millor i ens puguem adaptar perquè no podem perdre l’oportunitat del fons europeu que ens permetria activar la part de sostenibilitat de les instal·lacions del CAR, i poder fer aquesta modificació d'aquesta pista en un espai que ja hi és, però que es modificaria i s’hi faria la pista de gel

Pere Soler

Treballarem pel manteniment del pressupost, tant de la Generalitat com de l'Estat de com a mínim el que havíem tingut en els darrers exercicis. És a dir, una aposta clara perquè el CAR de Sant Cugat pugui continuar tirant endavant amb la seva eficiència econòmica



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.