La ZBE, conductors incívics i l'accés a Can Barata, a l'audiència pública del ple

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZBE de Sant Cugat / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la ZBE de Sant Cugat / Foto: ACN

Crítiques per la implantació de la Zona de Baixes Emissions, queixes per l'incivisme d'alguns conductors i l'accés al barri de Can Barata. Són alguns dels punts que s'han abordat a l'audiència pública del ple municipal d'octubre, que Cugat Mèdia recull aquí íntegrament.

ESCOLTA-HO

Cotxes en contra de direcció

La veïna Juana Arcas, del carrer d'Estapé amb Sant Magí, ha alertat que hi ha vehicles que hi entren en contra de direcció, fet que suposa un perjudici i perill per als habitants de la zona. El regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transports, José Gallardo (4'18''), ha explicat que s'han instal·lat pilones de plàstic i que demanaran a la Policia Local que hi estigui "més a sobre".

La ZBE torna al ple

Una seixantena de persones, convocades per la Plataforma d'Afectats per la ZBE, s'ha manifestat a les portes de l'ajuntament per reclamar una pròrroga de l'inici del règim sancionador, previst per a l'1 de novembre, per establir una "comissió de treball" que aporti solucions "a llarg termini". Ho ha verbalitzat el portaveu del col·lectiu, Borja León (5'42'') L'ajornament és una petició amb què l'equip de govern no està conforme, però el regidor de Mobilitat, José Gallardo (8'30''), s'ha compromès a engegar diàleg amb el col·lectiu per assolir punts de consens, aprofitant l'oportunitat que de moment l'ordenança està aprovada només de forma inicial.

Un torn accidentat

El veí del carrer de l'Abat Marcet Auxilio Ramos (21'20'') s'ha queixat per l'estat d'alguns carrils bici de la ciutat. Ha estat una intervenció accidentada, ja que l'alcaldessa ha interpretat una sortida de to i faltes de respecte per part del veí. De fet, ha estat a punt de no cedir-li el torn de paraula.

Agraïment

Des de la Fundació Salut Plus, Clàudia Massé ha agraït a l'Ajuntament l'esforç a l'hora de donar suport en la visibilització de les malalties cròniques, amb motiu del seu Dia Mundial.

L'accés a Can Barata

El veí Eduardo Ruiz (31'55'') ha demanat informació sobre la millora en l'accés a Can Barata. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat que ja hi ha un projecte consensuat, tot i que falta engegar la licitació i execució per construir-hi una rotonda. En tot cas, ara mateix s'està debatent amb la Generalitat com es gestiona el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.