El regidor Josep Maria Vallès vol ser l'alcaldable de Junts per Sant Cugat el 2023

També han mostrat la voluntat d'encapçalar la candidatura la portaveu de Junts, Carmela Fortuny, i el regidor Carles Brugarolas, segons Vallès


  • Comparteix:

El regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès / Foto: Lali Puig

El regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès / Foto: Lali Puig

El regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès vol ser l'alcaldable de la seva formació de cara a les eleccions municipals de 2023. Tal com ha avançat al 'Tot Sant Cugat' i ha confirmat a Cugat Mèdia, Vallès ha decidit fer el pas després de 'copçar l'opinió de la ciutat'. 'He volgut parlar amb representants dels sectors de la ciutat i un cop he avaluat tot el que calia avaluar he confirmat la notícia', ha explicat.

Vallès no és l'únic integrant del grup municipal de Junts que ha decidit postular-se com a cap de llista. Ja ho va fer la portaveu, Carmela Fortuny, i, també, ha explicat Vallès, el regidor Carles Brugarolas. En tot cas, està pendent que Junts per Catalunya concreti entre finals d'any i principis del que ve el reglament de primàries, per tenir clar els terminis per presentar candidatures i els passos que s'han de fer fins a tenir un alcaldable. Vallès creu que fins llavors "poden passar moltes coses: que algú de nosaltres es retiri, que hi hagi aliances...".

Preguntat sobre la unitat al grup municipal de Junts, Vallès considera que està "més unit que mai". "L'equip està cohesionat i amb ganes de treballar per recuperar l'alcaldia el 2023", ha expressat.

Josep Maria Vallès és regidor des de 2019, quan es va sumar a la candidatura de Junts per Sant Cugat, encapçalada per la fins llavors alcaldessa, Carmela Fortuny. Ha estat vinculat als mitjans de comunicació locals, en particular al grup Totmedia, on va dirigir el 'Tot Sant Cugat' durant 26 anys.


Josep Maria Vallès

He volgut parlat amb alguns representants dels diferents sectors de la ciutat per avalar el pas que he fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.