Més esport i zero botellons a l'aire lliure, les propostes de Ciutadans al proper ple

El partit taronja presentarà dues mocions al ple de novembre per fer circuits esportius i evitar el consum d'alcohol a la via pública


  • Comparteix:

Joves a l'entrada de les Carpes Drinkking Lemon / Foto: Cugat Mèdia

Joves a l'entrada de les Carpes Drinkking Lemon / Foto: Cugat Mèdia

El grup municipal de Ciutadans vol impulsar la instal·lació de més circuits de cal·listènia -per fer esport- als carrers de la ciutat, i també aplicar mesures per prohibir el consum d'alcohol a la via pública. Aquestes són les dues mocions que el partit taronja presentarà al ple del proper 15 de novembre.

Concretament, el grup taronja presentarà un text al ple que demana que l'Ajuntament de Sant Cugat incrementi les mesures d'inspecció i control per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors, així com l'increment de vigilància i major presència policial en el moment de tancament dels establiments d'oci nocturn. Paral·lelament, la moció proposa estudiar fórmules que fomentin un oci nocturn "més segur, saludable, responsable i de qualitat". Ciutadans farà aquesta última proposta en representació de l'associació Sant Cugat Restauració i Oci Nocturn

D'altra banda, els taronges també presentaran una moció per a la instal·lació de circuits esportius a diferents zones de la ciutat per fomentar l'esport a l'aire lliure al municipi, coneguts també com a circuits de cal·listènia. La iniciativa recomana també una millora de la il·luminació dels circuits ja existents per ampliar les seves hores d'ús. Actualment, hi ha circuits d'aquests al Parc de la Pollancreda, al Parc del Turó de Can Mates i a Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.