Les famílies de La Mirada porten al ple el seu malestar per l'endarreriment de la construcció de l'escola

L'alcaldessa, Mireia Ingla, referma que La Mirada és "la prioritat número 1 d'aquest govern"


  • Comparteix:

El pare de l'escola La Mirada Marc Gilabert ha traslladat a l'audiència pública del ple d'aquest dilluns el malestar de l'entorn de l'escola pel nou endarreriment de la construcció de l'edifici. Gilabert ha demanat si el govern té ja 'solucions' per donar resposta a les reivindicacions de millora dels mòduls.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha admès la crítica i ha refermat que La Mirada és "la prioritat número 1 d'aquest govern". Ingla ha posat en valor que "malgrat tots els entrebancs avancem i ens en sortim". Per donar resposta a les peticions de les famílies, ha avançat que es facilitarà l'ús de la Guinardera a l'escola i que s'està treballant perquè puguin disposar de la Biblioteca de Volpelleres - Miquel Batllori. L'aprovació inicial de la licitació s'aprovarà en un ple extraordinari a principis de desembre o, si es pot, abans.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.