Territori veu difícil que prosperin les propostes del veïnat de Can Borrull per la reparcel·lació

L'Ajuntament estudiarà tècnicament les propostes dels veïns i les elevarà a la Generalitat


  • Comparteix:

El consell de barri s'ha celebrat al Casal de les Planes / Foto: Cugat Mèdia

El consell de barri s'ha celebrat al Casal de les Planes / Foto: Cugat Mèdia

El departament de Territori ha traslladat a l'Ajuntament i al veïnat de Can Borrull, en una reunió, que la modificació del planejament del barri és difícil. El govern local, però, es posa del costat dels propietaris de la zona: 'Ho volem resoldre', ha dit la presidenta del consell de barri de les Planes, la regidora Alba Gordó, al consell de barri del districte celebrat aquest dimecres, on ha explicat la situació. Malgrat la dificultat admesa quant a les propostes per a la reparcel·lació, Gordó insta el veïnat a fer-les arribar a l'Ajuntament per estudiar-les tècnicament i elevar-les a la Generalitat en busca de la validació.

"Tot és molt complicat i no ens saben dir com fer-ho", ha admès la presidenta de l'òrgan participatiu, que ha posat de manifest que l'Ajuntament sí que està obert a modificar el planejament. Malgrat l'entrebanc, el veïnat afectat ha vist el got mig ple: "Hem aconseguit que ens diguin que sí que es pot fer, encara que sigui difícil".

La urbanització i legalització del barri de Can Borrull suma un recorregut de més de 15 anys. Les obres d'urbanització van començar a finals de 2017 després de nombrosos endarreriments. La millora ha constat de tres grans intervencions: pacificar el trànsit a la carretera de Vallvidrera i dotar de més seguretat els vianants -amb la instal·lació de voreres-; urbanitzar la zona amb una nova xarxa d'aigües pluvials, una nova canonada d'aigua potable i un nou enllumenat, i la renovació dels semàfors i la reducció del risc d'inundacions amb la construcció d'un mur de formigó a la riera.


Alba Gordó

El projecte està aprovat d'una manera i els veïns ens demanen si es pot modificar, però Territori diu que és molt difícil. Tot i això, estudiaran les propostes que els fem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.