Llancen pintura contra la façana del domicili d'un tècnic de l'EMD de Valldoreix

Puig: "No podem permetre que ningú es prengui la justícia per la seva mà"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Casa de la Vila de Valldoreix / Foto: EMD

Imatge d'arxiu de la Casa de la Vila de Valldoreix / Foto: EMD

Un treballador de l'EMD de Valldoreix ha patit una agressió recentment: un llançament de pintura contra el seu domicili. Ho ha explicat i ho ha condemnat aquest dijous el president de l'administració descentralitzada, Josep Puig, a l'inici de la junta de veïns: 'Vivim en un estat de dret i no podem permetre que ningú es prengui la justícia per la seva mà', ha explicat. També ha avançat que perseguiran 'amb fermesa qualsevol persona que no respecti els principis democràtics i de convivència cívica'.

Puig ha condemnat "la crítica desmesurada i insultant de les actuacions dels serveis tècnics de la Casa de la Vila feta per una associació veïnal que posava en dubte la gestió d'alguns projectes i obres que estan en execució a Valldoreix".

En la lectura del manifest, el president no ha especificat qui és la persona afectada ni els motius. Precisament, en aquest sentit, ha posat de manifest el "compromís de no tornar a fer esment del nom i cognom de cap càrrec d'aquesta administració [...] per evitar escarnis i assetjaments públics".


Josep Puig

Vivim en un estat de dret i no ens podem permetre que ningú es prengui la justícia per la seva mà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.