Una desena de santcugatencs participen al Congrés Extraordinari del PSC a Barcelona

La nova executiva del partit es constituirà aquest diumenge


  • Comparteix:

El Congrés Extraordinari del PSC a Barcelona / Foto: PSC Sant Cugat

El Congrés Extraordinari del PSC a Barcelona / Foto: PSC Sant Cugat

Una desena de santcugatencs participen a la primera jornada del Congrés Extraordinari del PSC que durarà tot el cap de setmana a Barcelona. A l'acte extraordinari sota el missatge 'Governar Catalunya. Som-hi', Salvador Illa ha portat el relleu de la primera secretaria del partit amb el 'repte d'encarar el projecte de preparar les pròximes eleccions municipals'.

El primer secretari del partit i cap de delegació del PSC Sant Cugat, Pere Soler, ha explicat que vol encarar el congrés "amb la voluntat de treballar per la unitat i que la nostra agrupació obtingui representació orgànica en el si del partit, amb un reconeixement de la feina feta i el treball de les companyes i companys."

Durant la segona jornada del congrés que tindrà lloc aquest diumenge, es constituirà la nova executiva del partit que durarà fins a la convocatòria del congrés ordinari.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.