Elena Vila, escollida nova secretària d'Esports del PSC

La santcugatenca ha estat escollida al Congrés Extraordinari dels socialistes de Catalunya


  • Comparteix:

Elena Vila, nova secretaria d'Esports del PSC / Foto: PSC Sant Cugat

Elena Vila, nova secretaria d'Esports del PSC / Foto: PSC Sant Cugat

La santcugatenca Elena Vila és nou membre de l'executiva del PSC ocupant la secretaria d'esports després de ser nomenada al congrés extraordinari que s'ha celebrat entre aquest dissabte i diumenge a Barcelona. La regidora del PSC de Sant Cugat ha estat acompanyada de nou santcugatencs més que han participat en aquest acte. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tancat el congrés amb suport a Salvador Illa que ja prepara el repte de preparar les pròximes eleccions municipals amb el missatge 'Governar Catalunya. Som-hi'.

Vila desenvolupar les relacions i l'anàlisi d'aquest sector, ajudarà a la vegada a la continuïtat dels contactes amb el món esportiu i la direcció socialista. Vila, que al llarg de la seva vida ha tingut contacte amb l'esport i que havia format part del primer equip d'hoquei del Junior desenvoluparà aquestes tasques encomandes pel nou primer secretari, Salvador Illa.

Vila ha agraït la confiança d'Illa i que aquest càrrec és un reconeixement a la feina feta a Sant Cugat amb Pere Soler. Vila ha destacat que "l'esport sempre ha estat un dels valors més importants de la meva vida".




Elena Vila

És un reconeixement a la bona feina que estem fent a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.