El reglament de teletreball a l'Ajuntament de Sant Cugat, una mica més a prop de fer-se realitat

El ple ha donat llum verda a l'aprovació inicial del reglament d'aquesta modalitat de treball


  • Comparteix:

Imatge d'una dona fent teletreball / Foto: ACN

Imatge d'una dona fent teletreball / Foto: ACN

El ple ha donat llum verda a l'aprovació inicial del reglament per a la modalitat de teletreball a l'Ajuntament de Sant Cugat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que és un projecte 'que no té res a veure amb els plans de contingència relacionats amb la pandèmia', sinó que respon a 'un canvi de cultura organitzativa de l'Ajuntament'. A més, Ingla ha avançat que per redactar aquest primer reglament, s'ha fet un anàlisi individualitzat de cada lloc de treball, 'ja que no hauria tingut cap sentit fer un reglament genèric per a tots', ha dit. El punt ha estat aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i Junts, i l'abstenció de Ciutadans i de la regidora no adscrita.

ESCOLTA-HO

El regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas ha felicitat l'equip de govern per tirar endavant un projecte que "sens dubte la pandèmia ha accelerat, però que també és una gran oportunitat d'optimitzar l'eficiència de l'ajuntament, de millorar la conciliació i, fins i tot, de lluita contra el canvi climàtic", ha dit.

Per la seva banda, el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha anunciat l'abstenció del seu partit, a causa de la poca antelació amb què considera que han pogut disposar de la documentació.






Mireia Ingla

És un reglament que respon a aquest canvi de cultura organitzativa de l'Ajuntament i té diferents facetes, entre les quals, el teletreball

Aldo Ciprian

Ens hauria agradat disposar d'aquesta documentació amb una mica més d'antel·lació, ja que considerem que és un punt important

Carles Brugarolas

És una gran oportunitat en termes d'optimitzar l'eficiència del nostre Ajuntament, en l'ús de les nostres infraestructures, en matèria de conciliació i en matèria, fins i tot, de lluita contra el canvi climàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.