Aldo Ciprian (Cs): 'M'he de pensar encara si vull tornar a ser alcaldable'

El portaveu de Ciutadans repassa a Cugat Mèdia el futur del partit a Sant Cugat i fa balanç de què ha fet bé i malament el govern de la ciutat


  • Comparteix:

Aldo Ciprian no té clar que vulgui tornar a ser el cap de llista de Ciutadans a les properes eleccions municipals. N'explica els motius en aquesta entrevista a Cugat Mèdia, on també admet que la marxa de Munia Fernández-Jordán els ha 'debilitat' el grup municipal, que la situació general del partit taronja no els ajuda, però que s'han fixat els propers 14 mesos per recuperar el terreny perdut. També fa balanç dels dos anys i mig de govern de ERC-PSC-CUP, a qui els critica accions com la manera d'implantar la Zona de Baixes Emissions, no haver construït cap pis protegit com van prometre, ni tampoc abaixar els impostos, una altra de les promeses electorals dels partits que ara governen. De la mateixa manera, defensa el projecte de l'escola La Mirada i assegura que sempre hi donaran suport perquè és un projecte transversal de ciutat, 'malgrat les errades'; o bé felicita l'equip de govern per la bona organització de les activitats nadalenques.



L'actual portaveu de Ciutadans explica que quan es va presentar per primer cop es fa fixar estar-s'hi només vuit anys, però tot i això, no tanca la porta a unes terceres eleccions: "M'ho he de pensar, jo tinc la meva feina i hores que li dedico a la política són hores que li resto a la meva feina. És un hobby que tinc que m'agrada moltíssim... i m'ho he de pensar encara, i després el partit ha de pensar en mi per ser l'alcaldable."

Ciprian lamenta la decisió de la tercera regidora de Ciutadans, Munia Fernández-Jordán, d'estripar el carnet i sortir del grup municipal, però en valora la seva professionalitat i respecta que no els torni l'acta "perquè la llei ho permet". Una llei que voldria canviar, però que cap partit dels que han governat Espanya hi ha tingut cap interès, afirma. Preguntat sobre si, veient el mal moment pel qual passat el seu partit, farien el mateix pas que Fernández Jordán, Ciprian és molt contundent: No. "És un repte, i els polítics han d'estar quan es guanya i quan es perd, i ara hem de treballar per millorar aquests resultats. Aquesta és la meva fita i la del Sergio Blázquez".

Retrets i elogis al govern municipal

Ciprian també fa balanç dels dos anys i mig de govern d'ERC-PSC-CUP, a qui els critica accions com la manera d'implantar la Zona de Baixes Emissions, no haver construït cap pis protegit com van prometre, ni tampoc abaixar els impostos, una altra de les promeses electorals dels partits que ara governen. "La meva definició del govern és aquesta, un obstacle continu. Més impostos, més dificultats, més brutícia. Tot això que es podria fer d'una altra manera, i només han imposat normes que dificulten encara més la situació", assegura.

De la mateixa manera, el portaveu del partit taronja a Sant Cugat defensa el projecte de l'escola La Mirada i assegura que sempre hi donaran suport perquè és un projecte transversal de ciutat, "malgrat les errades"; o bé felicita l'equip de govern per la bona organització de les activitats nadalenques.

Aldo Ciprian admet també que li sap greu que moltes mocions que ells han presentat al ple hagin sigut rebutjades pel simple fet d'haver-les presentat ells, però entén que aquest és el joc polític.






Aldo Ciprian

Quan vaig comença creia que vuit anys eren suficients, i quan acabi aquest mandat farà vuits anys. M'ho he de pensar, jo tinc la meva feina i hores que li dedico a la política són hores que li resto a la meva feina. És un hobbi que tinc que m'agrada moltíssim... i m'ho he de pensar encara, i després el partit ha de pensar en mi per ser l'alcaldable.

Aldo Ciprian

La meva definició del govern és aquesta, un obstacle continu. Més impostos, més dificultats, més brutícia. Tot això que es podria fer d'una altra manera, i només han imposat normes que dificulten encar amés la situació. 

Aldo Ciprian

Felicito l'equip de govern per la campanya de Nadal, de debó. Les últimes campanyes de Junts eren molt tristes. Hi ha hagut mes inversió i de cara a la ciutadania. 



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.