El carril bici fins a Rubí i l'entrada del Museu de Sant Cugat a Xarxa de Museus de Catalunya, al ple d'aquest dilluns

La sessió tindrà lloc dilluns a partir de les 16 h, tornarà a ser telemàtica i es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal de gener tindrà lloc de manera telemàtica aquest dilluns a conseqüència de les restriccions per la Covid-19. La sessió arrencarà a les 16 hores i es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia. Els grups municipals abordaran, entre d'altres, l'aprovació inicial del projecte per al nou tram del carril bici de la carretera de Rubí -que entrarà a l'ordre del dia per la via d'urgència- i la incorporació del Museu de Sant Cugat a la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya. A més, els partits aprovaran una moció institucional per a la implementació de bons esportius per als joves i debatran sobre la inversió en esports, el consens per tirar endavant desenvolupaments urbanístics i l'increment del preu de la llum. Com la sessió serà telemàtica, no hi haurà audiència pública i les preguntes dels ciutadans es respondran al proper ple.



DESPATX D'OFICI

1.- Proposta d'aprovació dels esborranys de les actes dels Plens de dates 14 i 23 de desembre de 2021.
2.- Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia així com els dels organismes autònoms del PME, de l'OAMCCSC i de l'IGEPESI.

PRESIDÈNCIA, HISENDA, SERVEIS URBANS, MOBILITAT I SEGURETAT

Presidència, Economia i Hisenda
3.- Proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars. (Exp. 51699/2021)
4.- Dació de compte del seguiment del Pla d'Acció en matèria de personal corresponent al 4t trimestre de 2021. (Exp. 10/2022)
5.- Dació de compte del seguiment del Pla d'Acció en matèria de contractació corresponent al 4t trimestre de 2021. (Exp. 10/2022)
6.- Dació de compte del Decret d'Alcaldia núm. 4736/2021 de data 22.12.2021, d'aprovació d'una operació de crèdit a curt termini a PROMUSA. (Exp. 51755/2021)
Serveis Urbans, Mobilitat i Transport
7.- Proposta d'adjudicació del contracte de servei de gestió, manteniment i control de les instal·lacions municipals de depuració d'aigües residuals (EDAR) i d'aigües grises (EDAG) i d'impulsió d'aigües residuals (EBAR), d'aigües pluvials (EBAP) i d'aigües freàtiques (EBAF). Període 2021-2024. (Exp. 10403/2020)

CULTURA, EDUCACIÓ I UNIVERSITATS, ESPORTS I JOVENTUT, MEMÒRIA HISTÒRICA, VIA PÚBLICA I PAISATGE URBÀ

Cultura, Turisme, i Patrimoni Cultural
8.- Aprovació de la pròrroga del contracte de serveis de gestió i dinamització sociocultural i socioeducativa de la ciutat, així com de serveis de muntatge i desmuntatge de les activitats addicionals, mitjançant la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Ciutat XCCP. (Exp. 14951/2017 - 2017/08-P)
9.- Aprovació de la pròrroga del contracte de serveis de gestió i dinamització sociocultural i socioeducativa dels barris de Mira-sol, la Floresta i les Planes, mitjançant la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). (Exp. 16258/2017 - 15/2017)
10.- Aprovació del conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (mitjançant el Museu d'Història de Catalunya i l'àrea de monuments i jaciments), el Museu de Terrassa, el Museu de Lleida, diocesà i comarcal, el Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet, el Museu d'Història de la ciutat de Girona, el Museu d'Història dels Jueus de Girona, el Museu Comarcal de Cervera, el Museu d'Història de Cambrils, el Museu de l'Hospitalet, la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles, el Museu de Tortosa, el Museu de Mataró, el Museu de Sant Cugat per a l'establiment i desenvolupament de la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya. (Exp. 4582/2021)

MOCIONS INSTITUCIONALS

11.- Moció institucional per la implementació de bons esportius per als joves. (Exp. 110/2022)

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

12.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat sobre la necessitat que els desenvolupaments urbanístics comptin amb consens ciutadà i polític. (Exp. 9/2022)
13.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat per aconseguir igualar el pressupost d'esports de Sant Cugat amb la mitjana de la província de Barcelona i Catalunya. (Exp. 9/2022)
14.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat sobre l'increment del preu de la llum. (Exp. 919/2022)

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

15.- Control i fiscalització dels altres òrgans de govern
16.- Precs, preguntes i interpel·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.