CiU engega una campanya per aconseguir que les estacions dels FGC a Sant Cugat estiguin dins la 'zona 1'


  • Comparteix:

La federació considera que els usuaris de Sant Cugat pateixen un greuge comparatiu respecte altres poblacions

La federació considera que els usuaris de Sant Cugat pateixen un greuge comparatiu respecte altres poblacions

La secció local de CiU ha engegat una campanya perquè totes les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat del municipi s'incloguin dins la zona 1 de Transports. La formació considera que els santcugatencs pateixen un greuge comparatiu, ja que altres poblacions de l'entorn de Barcelona s'inclouen dins aquesta zona i, per tant, els desplaçaments a la ciutat comtal els resulten més barats. De moment, CiU ja ha repartit uns 2.000 fulletons per tota la ciutat, i un cop acabin de distribuir-los als districtes es farà arribar la petició a les instàncies polítiques corresponents.

La secció local de CiU ha engegat una campanya per incloure totes les estacions dels FGC de Sant Cugat dins la 'zona 1' de Transports. De moment, la formació ja ha repartit uns 2.000 fulletons al municipi i ho continuarà fent durant tota la setmana als districtes. Després farà arribar la petició a les instàncies polítiques corresponents.

El president de la federació nacionalista a Sant Cugat, Ramon Bonastre, considera que la reivindicació és justa ja que la nostra ciutat pateix un greuge comparatiu amb altres poblacions de l'entorn de Barcelona que, com Castelldefels, sí que estan incloses dins la 'zona 1'.

Ramon Bonastre

Hi ha ciutats que estan a la mateixa distància de Barcelona i s'inclouen dins la zona 1. Sant Cugat pateix una clara discriminació.


Segons ha explicat Bonastre, un cop s'hagi fet arribar la proposta als ciutadans i als grups polítics municipals, s'obrirà un procés perquè la petició arribi a les instàncies polítiques escaients. Si cal, diu Bonastre, la proposta arribarà al Parlament de Catalunya.

Ramon Bonastre

Després de fer arribar la proposta als ciutadans, ens posarem en contacte amb els grups municipals i farem arribar la proposta a les instàncies polítiques que calgui. Si escau, al Parlament.


La formació considera que no hi ha cap argument tècnic que justifiqui que Sant Cugat estigui actualment en la 'zona 2' de Transports, fet que perjudica als ciutadans ja que han de pagar el doble del que correspondria per una targeta de 10 viatges en els Ferrocarrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.