El Partit Popular de Catalunya reforça la figura del santcugatenc Álvaro Benejam

El president dels populars catalans, Alejandro Fernández, ha visitat Sant Cugat per mostrar la seva confiança en Benejam

El president del PPC es troba amb el president de la nova junta local, Alvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 29/gen/22 per Leo Castro

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i el secretari general del PP a Barcelona, Josep Tutusaus, s'han reunit aquest dissabte per donar suport a la nova junta local del PP de Sant Cugat presidida per Álvaro Benejam. L'objectiu dels populars santcugatencs és treballar per obtenir bons resultats a les eleccions municipals del 2023 i recuperar-se d'un cicle electoral, on no han tingut cabuda dins l'Ajuntament de Sant Cugat.

Benejam ha qualificat de "dolenta" la feina de l'actual govern de l'Ajuntament i ha assegurat que "Sant Cugat ha reduït expectatives econòmiques i socials". Per aquesta raó, el PP de Sant Cugat, amb la seva feina, pretén que la "gent, en l'any i mig que queda, s'adoni que hi ha una oportunitat de canviar". Entre els exemples que creuen que s'ha de millorar, es troben els serveis municipals, abaixar els impostos o la seguretat.

Durant l'acte, el president del PPC, Alejandro Fernández, ha traslladat la plena confiança que tenen cap a Benejam com a polític i ha destacat que durant els darrers sis anys hi ha hagut un "cicle electoral molt dolent pel PP a Catalunya" a causa del procés independentista. Tot i això, ha considerat que "hem de ser capaços de construir projectes de futur" i ha afirmat que "el PP està recuperant embranzida al conjunt d'Espanya i també a Catalunya". De la mateixa manera, el secretari general del PP a Barcelona, Tutusaus, també ha recalcat el paper que tindrà Benejam, ja que "serà de gran utilitat per Sant Cugat i, a més, serà una persona que gestionarà bé".

La nova junta local va ser escollida el passat divendres 28 on Álvaro Benejam va tornar a sortir elegit com a president local i l'Alfredo Bergua va ser escollit com a secretari general.












DECLARACIONS

Álvaro Benejam

Sant Cugat ha reduït expectatives econòmiques i socials i, per tant, aquest govern és un govern fallit. Nosaltres el que volem és que la gent, en aquest any i mig, s'adoni que hi ha una oportunitat de canviar i que hi ha una alternativa que és el Partit Popular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Josep Tutusaus

Sabem que l'Álvaro serà una persona de gran utilitat i, a més, serà una persona que gestionarà bé i, tal com deia el president, és el que fem les persones del Partit Popular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio