Ingla i Soler viatgen a Madrid per parlar de les pantalles acústiques de Mas Gener amb el Ministeri

Sobre la taula hi haurà altres temes d'interès de Sant Cugat relacionat amb infraestructures


Temes relacionats

L'Ajuntament demana la instal·lació de pantalles acústiques a l'AP-7 i B-30 al pas per Valldoreix (13/oct/21)

Mireia Ingla sobre les pantalles a Mas Gener: 'Creiem que estem avançant per primera vegada' (13/set/21)


  • Comparteix:

Pere Soler i Mireia Ingla en una imatge d'arxiu / Foto: Lali Puig

Pere Soler i Mireia Ingla en una imatge d'arxiu / Foto: Lali Puig

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el primer tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler, han anat a Madrid aquesta setmana per parlar de la instal·lació de les pantalles acústiques al tram de l'AP-7 que limita amb el barri de Mas Gener de Mira-sol. Han marxat aquest dimecres a la tarda i tornaran el divendres amb una agenda plena de reunions. A banda del tema de les pantalles acústiques, amb els representants del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana -antic Foment- tractaran altres temes d'infraestructures d'interès per Sant Cugat.

El setembre passat, en una resposta d'un veí al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia, Ingla va explicar que la reivindicació dels veïns de Mas Gener és "justa" i que la solució podria estar "més a prop". Segons Ingla, al setembre les converses amb el ministeri estaven avançant i tenia "bones sensacions".

De fet, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, va explicar en un consell de barri de Mira-sol de fa uns mesos que les pantalles estaran col·locades abans que acabi el 2025. Soler també va explicar que el projecte serà finançat pels fons europeus Next Generation. "El projecte haurà d'estar licitat abans que acabi l'any 2023 i executat abans que acabi el 2025", va dir llavors.

Pantalles a Valldoreix
Segurament també es tractarà una segona petició d'instal·lació de pantalles acústiques, en aquest cas al tram de l'AP-7 que toca a Valldoreix. L'octubre passat el govern local va demanar formalment a l'executiu espanyol que iniciï "un expedient per determinar quina és la millor manera de fer front a les demandes del veïnatge de Valldoreix i de l'EMD de Valldoreix per mitigar l'impacte acústic". De fet, des del consistori s'assenyala un creixement en la intensitat del trànsit a la B-30, derivat de la inauguració de la nova connexió amb l'A-2 i de l'alliberament dels peatges, que fan més necessàries aquestes pantalles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.