El PSC diu que va ser CiU la que va integrar Sant Cugat dins la 'zona 2' dels FGC


  • Comparteix:

Els socialistes acusen d'irresponsabilitat la federació nacionalista

Els socialistes acusen d'irresponsabilitat la federació nacionalista

El PSC acusa CiU d'haver comès una 'irresponsabilitat' per demanar la integració de les estacions dels FGC de Sant Cugat a la 'zona 1' de Transports. El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, ha volgut recordar que va ser la mateixa federació nacionalista la que va decidir, a través de l'ATM i la direcció de Ferrocarrils, que la nostra ciutat formés part de la 'zona 2' i per això ha demanat explicacions als responsables de CiU.

La secció local del PSC considera 'irresponsable' la campanya engegada per CiU a Sant Cugat, reclamant que les estacions dels FGC del nostre municipi s'incloguin dins la 'zona 1' de Tranports.

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, ha recordat que va ser la mateixa federació nacionalista la que va portar a terme la integració tarifaria, des de l'ATM i la direcció dels FGC, i la que va decidir per tant incloure Sant Cugat dins la 'zona 2'. Per això, diu Menéndez, ara no s'entén que els responsables de CiU facin aquestes declaracions i sense esmentar la seva responsabilitat.

Jordi Menéndez

CiU ha comès un acte d'irresponsabilitat. Haurien de recordar que va ser la mateixa formació política la que va decidir integrar Sant Cugat en la zona 2 de Transports.


Menéndez, a més, assegura que la proposta de CiU pot posar en crisis la mateixa integració tarifària. En aquest sentit, el portaveu del PSC diu que una proposta així no es pot llençar d'una manera 'despreocupada'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.