L'Ajuntament té previst tornar a licitar la construcció de La Mirada al març

La primera licitació va quedar deserta en no presentar-se cap empresa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'equip de govern vol tenir enllestida la nova licitació per a la construcció de l'escola La Mirada per al ple de març. El consistori està completant les modificacions en l'expedient, després que la primera licitació quedés deserta en no presentar-se al concurs cap empresa perquè el pressupost assignat per a la construcció, d'uns 8,4 milions d'euros, ha quedat desfasat amb relació als preus actuals i l'augment del cost de les matèries primeres. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, s'està ajustat la licitació, que sembla que no caldrà augmentar més d'un 20% l'import i que, per tant, no serà necessari un projecte nou.

De moment, l'equip de govern presentarà al ple d'aquest dilluns, en cas que entri per via d'urgència, el punt per declarar deserta la primera licitació. A més, també es donarà compte de les al·legacions presentades per l'Ajuntament al recurs presentat per ADENC al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic contra els plecs per a la construcció de La Mirada.

Com ha avançat Duch, el consistori argumenta que ADENC no és part interessada de la licitació. "Estem convençuts que tenim la raó", ha afirmat Duch, sobre un recurs que també sol·licita suspensió cautelar del procediment de licitació fins a la resolució de la impugnació.


Francesc Duch

Si podem intentarem arribar al març per portar una aprovació inicial de licitació. Està treballant tota la casa i és la prioritat número 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.