Ciutadans Sant Cugat escalfa motors per a les eleccions municipals amb una convenció municipalista a Lloret de Mar

Durant la convenció s'ha presentat el nou equip de gestió per a les eleccions, ideat per donar suport a les candidatures locals


  • Comparteix:

Aldo Ciprian, durant la convenció municipalista d'aquest cap de setmana / Foto: cedida

Aldo Ciprian, durant la convenció municipalista d'aquest cap de setmana / Foto: cedida

La delegació local de Cs ha participat aquest cap de setmana a la convenció municipalista que el partit ha celebrat al Teatre de Lloret de Mar per presentar el nou equip de gestió per a les eleccions municipals del 2023. Aquest equip està pensat per donar suport a les candidatures locals de cada municipi. El portaveu del grup municipal taronja a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha posat en valor que el partit fos 'el primer que tingués aquestes eleccions preparades'.

"Creiem que s'han de fer les coses amb una mica més de temps respecte a d'altres vegades, que hem començat sis o tres mesos abans de les eleccions, hem de tenir ja aquest grup preparat per afrontar les pròximes eleccions municipals de 2023", ha reflexionat. Ciprian considera que el primer que cal és "tenir l'equip" per després "començar a treballar des de les diferents ciutats i municipis on hi hagi candidatures per les eleccions municipals". La convenció ha tingut lloc aquest cap de setmana, entre divendres i diumenge.


Aldo Ciprian

Es tracta, primer de tot, de tenir l'equip. I un cop tenim l'equip, començar a treballar des de les diferents ciutats i municipis on hi hagi candidatures per les eleccions municipals. Això s'ha de fer amb temps i amb cura, i jo crec que la decisió de començar a treballar amb més d'un any vista és afortunada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.