Ciutadans proposa millorar i ampliar els equipaments per a gossos

La formació vehicularà la seva proposta amb una moció al ple de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ciutadans (Cs) vol més inversions per a la millora i ampliació dels equipaments per a animals de companyia, especialment per a gossos. L'objectiu és garantir el benestar dels animals del municipi i per això presenta una moció al proper ple per estudiar de la mà dels veïns aquestes millores i desenvolupar campanyes de civisme.

En concret, la formació taronja proposa analitzar amb el veïnat les necessitats de cada barri i estudiar la possibilitat, per exemple, d'instal·lar circuits d''agility', canviar una part dels correcans per evitar bassals els dies de pluja, mantenir activades les fonts durant els mesos de més fred, posar-ne més i que estiguin adaptades, millorar l'enllumenat dels espais d'oci dels animals, instal·lar papereres amb dispensadors de bosses de recollida d'excrements a tots els pipicans i ampliar els equipaments destinats a gossos.

Aquesta proposta busca "plasmar les inquietuds dels propietaris i no propietaris d'animals de companyia". Així ho ha explicat a Cugat Mèdia el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, que ha detallat que a banda de millorar les condicions dels gossos, la moció també persegueix facilitar la convivència entre propietaris i no propietaris.

La moció també demana el desenvolupament de campanyes de civisme per garantir la recollida dels excrements i desincentivar la compra impulsiva de mascotes a favor de l'adopció d'animals abandonats.


Aldo Ciprian

Lo que persigue esta moción es un poco recoger todas las inquietudes de propietarios y no propietarios de animales de compañía. Esto plasmarlo encima de una moción para que los diferentes grupos municipales puedan aportar sus ideas y compartir también las nuestras, de manera que facilitemos, no solo el bienestar de estos animales, sino también la convivencia entre propietarios y no propietarios.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.