Les santcugatenques Rosa Romà i Àngels Ponsa prenen possessió del càrrec en el nou consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Romà n'ha assumit la presidència i Ponsa, juntament amb els altres cinc membres, formaran part de l'òrgan rector dels mitjans públics catalans


  • Comparteix:

Àngels Ponsa i Rosa Romà  (tercera i cinquena per l'esquerra) juntament amb Laura Borràs (centre) i els nous membres del Consell de Govern de la CCMA / Foto: Parlament (Francesc Xavier Subias)

Àngels Ponsa i Rosa Romà (tercera i cinquena per l'esquerra) juntament amb Laura Borràs (centre) i els nous membres del Consell de Govern de la CCMA / Foto: Parlament (Francesc Xavier Subias)

Les santcugatenques Rosa Romà, com a presidenta, i Àngels Ponsa ja ha pres possessió dels seus càrrecs al renovat consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La presidenta del Parlament, en el primer acte del nou òrgan, els ha desitjat encerts i ha afirmat que d'ells dependrà que TV3 i Catalunya Ràdio 'recuperin el prestigi, la notorietat i exemplaritat que durant tant de temps els ha convertit en motiu d'orgull pel país i en aixopluc per la llengua i referent d'identitat'.

La resta de membres que conformaran el nou Consell de Govern de l'ens públic, Carme Figueras, Lluís Garriga, Lluís Noguera, Gemma Ribas i Pep Riera.

La renovació dels membres del Consell de Govern de la CCMA i l’elecció de la presidenta va prosperar dimecres passat amb els vots a favor del PSC-Units, ERC i Junts i els vots en contra de la resta de partits. Els grups parlamentaris que no van donar suport a la renovació, Vox, la CUP, En Comú Podem, Cs i el PPC, van lamentar l’ús "polític" que al seu entendre s’ha fet amb l’elecció dels membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.