El PSC es solidaritza amb els pares de L'Olivera i afirma que el més important ara és resoldre el problema


  • Comparteix:

Els socialistes consideren que tant el departament d'Educació com l'Ajuntament han respost de forma correcta

Els socialistes consideren que tant el departament d'Educació com l'Ajuntament han respost de forma correcta

El PSC de Sant Cugat ha manifestat la seva solidaritat amb els pares i mestres del CEIP L'Olivera. Els socialistes es feliciten que la Generalitat hagi demanat responsabilitats a l'empresa constructora però asseguren que ara el més important és garantir la represa de les activitats amb la total seguretat que no hi haurà més problemes amb el fals sostre.

L'agrupació local del PSC ha volgut manifestar la seva solidaritat i recolzament amb els pares i mestres de l'escola L'Olivera, després que en les darreres setmanes s'hagin desprès 3 plaques del fals sostre, obligant a suspendre les classes per uns dies.

Els socialistes es feliciten que s'hagin demanant responsabilitats a l'empresa constructora, TEYCO, S.L, però afegeixen que ara el més important és resoldre el problema i assegurar la continuïtat acadèmica amb totes les garanties que no hi haurà més ensurts. Escoltem el portaveu socialista, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

El que volem ara és que es garanteixi la continuitat acadèmica de l'escola, la represa de les activitats amb la seguretat absoluta que no hi pot passar res més.


Els socialistes han volgut deixar clar també que consideren que l'actuació tant de la delegació territorial del departament d'Educació com de l'Ajuntament ha estat la correcta davant el problema generat amb les plaques del fals sostre d'aquesta escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.