El PSC anuncia el seu rebuig a la col·locació d'una pancarta a l'ajuntament a favor de l'amnistia

A la mateixa roda de premsa el grup municipal s'ha posicionat en contra de les pintades als centres d'estètica de la ciutat


Temes relacionats

Junts proposa penjar una pancarta a l'Ajuntament que reivindiqui la llibertat (14/mar/22)

El 8M fa bategar la lluita feminista als carrers de Sant Cugat ( 8/mar/22)


  • Comparteix:

Membres del PSC a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Membres del PSC a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

El PSC votarà en contra de la moció que ha presentat Junts per Sant Cugat -i que compta amb el suport d'ERC-MES i la CUP-PC- per col·locar una pancarta a la façana de l'Ajuntament en favor de l'amnistia dels presos de l'1-O. Així ho ha avançat el portaveu dels socialistes, Pere Soler, en una roda de premsa on el grup municipal també ha mostrat el seu rebuig a les pintades que han patit recentment alguns centres d'estètica de la ciutat.

En relació amb el rebuig a la moció de Junts, Soler ha recordat que "el PSC no ha donat mai suport a una moció en favor de la pèrdua de la neutralitat de la nostra institució" i ha demanat que es doni prioritat "a tots els problemes i emergències que tenim sobre la taula". Per acabar, Soler ha assegurat que el seu grup no permetrà que s'utilitzi "cap tipus de recurs públic" ni en la confecció ni en la col·locació de la pancarta.

Respecte al rebuig a la proliferació de pintades a la ciutat, la regidora del PSC, Elena Vila, ha fet referència als "actes vandàlics que es van produir en el marc del 8M en diferents centres d'estètica de la ciutat". Vila ha afirmat que "aquests actes no són representatius de la veritable lluita feminista". La regidora del PSC també ha volgut recordar que "el petit comerç i, concretament, els centres d'estètica, s'han vist molt colpejats per les restriccions derivades de la pandèmia".






Pere Soler

El vot del socialistes serà contrari perquè mai hem votat a favor de la pèrdua de la neutralitat de la nostra institució. Tampoc no permetrem que s'utilitzin recursos públics per a la col·locació de la pancarta.

Elena Vila

Cuidar-se o no en un centre d'estètica forma part de la llibertat individual, i el moviment feminista precisament defensa aquesta llibertat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.