Mireia Ingla haurà de pagar 500 euros de la seva butxaca a la setmana fins que no es retirin tots els llaços grocs de dins l'ajuntament

El jutge considera que el govern va substituir la pancarta dels presos polítics de la façana per cartells i llaços grocs a l'interior


Temes relacionats

Ciutadans vol que l'alcaldessa pagui de la seva butxaca el cost del procés judicial per la pancarta de suport als 'presos polítics' (19/nov/21)

L'Ajuntament retira la pancarta de suport als 'presos politics' per manament judicial (26/jun/21)


  • Comparteix:

La façana de l'Ajuntament quan tenia la pancarta dels presos polítics penjada / Foto: Cugat Mèdia

La façana de l'Ajuntament quan tenia la pancarta dels presos polítics penjada / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, haurà de pagar 500 euros de la seva butxaca cada setmana que passi sense retirar tots els llaços grocs de les finestres de dins de l'ajuntament, segons ha avançat el Tot Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia. Segons la interlocutòria de la jutge Laura Mestres del 5 de març, el govern va substituir la pancarta dels presos polítics de la façana, que va haver de retirar per ordre judicial, per llaços grocs i cartells amb el mateix missatge a l'interior de l'edifici, cosa que qualifica d''explícita mala fe' per no complir la resolució.

El govern municipal va retirar la pancarta el mes de juny de 2021 obligats per la sentència del jutge després d'una denúncia de Ciutadans, que el condemnava a pagar les costes del judici. El partit taronja, posteriorment, va demanar que aquests euros els pagués Ingla del seu patrimoni.

Mireia Ingla valorarà aquesta decisió judicial aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.