Pere Aragonès donarà el tret de sortida a la candidatura de Mireia Ingla a la reelecció

ERC és el primer partit del ple actual que ja té definit oficialment el seu cap de llista per a les municipals del 2023

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Política

Publicat el 23/mar/22 per Albert Solé

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la candidatura de Mireia Ingla a la reelecció com a alcaldessa el 2023. Dilluns 28 de març a les 19 hores, ERC Sant Cugat ha organitzat l'acte d'arrancada de la campanya per a les municipals a la plaça Barcelona. A més d'Aragonès, també acompanyaran Ingla la regidora de Barcelona Elisenda Alamany i Raül Romeva. Amb la ratificació de candidatura per l'assemblea republicana local aquest dimarts, ERC passa a ser el primer dels partits amb representació al ple que ja han definit el seu candidat per al 2023.

El PSC encara no ha confirmat si Pere Soler continuarà sent l'alcaldable socialista; Junts per Sant Cugat ha de fer unes primàries perquè de moment hi ha dues persones que s'han postulat (Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès) i Carmela Fortuny s'ha descartat; Aldo Ciprian tampoc ha dit si vol tornar a presentar-se per Ciutadans; i la CUP se sap segur que Núria Gibert no pot repetir i han d'escollir encara el seu substitut.