ICV considera que el govern municipal té una part de responsabilitat en l'incident al CEIP L'Olivera

Els ecosocialistes consideren que el fet que l'escola estigui envoltada d'obres pot influir en la seguretat

Política

Publicat el 4/mar/05 per Miquel Herrada

ICV-EA lamenta els despreniments de diverses plaques del fals sostre del CEIP L'Olivera, que han obligat a tancar l'escola fins aquest dilluns, i considera que el departament d'Educació ha d'assumir la seva responsabilitat i aplicar les mesures necessàries per evitar que aquests incidents es repeteixin. Els ecosocialistes insten també a l'equip de govern a millorar les condicions de l'entorn de l'escola perquè consideren que les obres del voltant poden haver influït en la inseguretat de les instal·lacions.

El grup municipal d'ICV lamenta la caiguda de tres plaques del fals sostre del CEIP L'Olivera i demana als responsables del departament d'Educació, de GISA i de l'empresa constructora Teyco S.L. que prenguin les mesures necessàries per evitar que els incidents es repeteixin.

Els ecosocialistes demanen també a l'equip de govern municipal que extremi les mesures de seguretat a l'entorn de l'escola perquè creuen que les obres que s'hi estan realitzant poden haver influït d'alguna manera en la inseguretat de les instal·lacions. Escoltem el portaveu d'ICV, Xavier Boix.

Xavier Boix

Demanem en primer lloc que els responsables de la Generalitat, GISA i Teyco responguin dels incidents i que arrangin l'escola per dilluns. També que s'extremin al màxim les mesures de seguretat al voltant de l'escola, que poden repercutir en que no hi hagi cap més sorpresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, la formació ecosocialista considera 'greu' i 'insòlit' que la novena i desena escoles, al Turó de Can Matas i La Guinardera, estiguin en mig de dos barris en plena construcció, i responsabilitzen d'això a l'equip de govern municipal.

Per això, ICV considera que el govern municipal no pot defugir la seva part de responsabilitat sense analitzar altres factors que poden influir en la inseguretat d'aquests centres escolars i que, aquests sí, són de responsabilitat municipal.