Junts per Sant Cugat recull 3.700 ulleres per enviar als campaments de refugiats del Sàhara

El partit agraeix la col·laboració dels voluntaris, de la ciutadania i de més d'una trentena de comerços locals que han fet possible la recollida


  • Comparteix:

Junts per Sant Cugat enviarà 3.700 ulleres als campaments sahrauís / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat enviarà 3.700 ulleres als campaments sahrauís / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat enviarà 3.700 ulleres als campaments del Sàhara per combatre els problemes oftalmològics dels refugiats del poble sahrauí. Aquest projecte solidari de Junts, que va iniciar-se el juliol del 2021 i ha acabat aquest mes de març, ha comptat amb la col·laboració de més d'una trentena de comerços locals. Aquests establiments han estat punts de recollida de les ulleres en desús, però útils, que la ciutadania ha donat durant els darrers mesos per enviar al poble sahrauí. L'enviament estarà supervisat per l'ONG 'Ulls del Món' per garantir que es faci un bon ús del material. Des del partit defineixen la iniciativa de transversal i agraeixen la col·laboració dels comerços i la ciutadania que han fet possible la recollida d'aquestes 3.700 ulleres.

Els establiments col·laboradors han estat Ícaro, Maat, la Bottega, Arnau Vegués, Lourdes Carbonell, Gerd, Dolors Garriga, Rodó, Maria Griful, Tot Sant Cugat, Papiol Alfombras, l’Art Restaurant, Tintoreria Sant Cugat, Granja Montserrat, Dracs Papereria, Penya Blaugrana Sant Cugat, Quilez Lafuente Colmado, J.Grau Xarcuteria, Òptiques Saldon, Floristeria Rosa M. Segura, l’Orquídea perfumeria, Pony Toys Jogunies, Institut Oftalmològic Tres Torres Iott, ARTCO, Cal Crispin, llibreria Dracs, Mil i Una Troballes, Farmàcia les Planes, Farmàcia Parc Central i el Mercat de Torreblanca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.