Pere Aragonès: 'Mireia Ingla és una candidata valenta, transformadora i referent per a altres alcaldesses'

Una quarantena de docents s'han manifestat per una educació "pública i de qualitat" durant la presentació de la candidatura de Mireia Ingla


Temes relacionats

Pere Aragonès donarà el tret de sortida a la candidatura de Mireia Ingla a la reelecció (23/mar/22)

Mireia Ingla tornarà a ser l'alcaldable de Sant Cugat per ERC (22/mar/22)


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha donat el tret de sortida a la candidatura de Mireia Ingla a l'alcaldia a les eleccions municipals de 2023 per ERC per Sant Cugat. L'actual alcadessa ha comptat, també, amb el suport de la regidora de Barcelona Elisenda Alamany i Raül Romeva. Tot plegat ha tingut lloc en un acte que s'ha celebrat, aquest dilluns, a la plaça de Barcelona, davant de l'antic ajuntament, i que ha comptat amb l'assistència de prop de 200 persones. Entre elles, una quarantena de docents que, dins del context de la vaga d'educació, han aprofitat la visita del president per reclamar una educació 'pública i de qualitat' i 'Cambray dimissió', entre d'altres consignes.

Durant l'acte, Aragonès ha mostrat el seu suport total a la candidatura de Mireia Ingla i ha descrit l'actual alcaldessa com una candidata "valenta, transformadora i de referència".

Per la seva banda, Ingla ha destacat alguns dels projectes que té en ment pel futur de la ciutat, entre els quals, posar la salut al centre, potenciant els espais verd i l'esport; garantir el dret a l'habitatge; apostar per una economia sostenible; reforçar la cultura a la ciutat; seguir acollint empreses tecnològiques punteres i millorar la connectivitat ferroviària.

Amb tot, aquesta és la quarta vegada que Mireia Ingla es presenta com a candidata d'Esquerra Republicana a Sant Cugat. En les seves primeres eleccions municipals, l'any 2011, ERC no va obtenir representació al ple, però l'any 2015, en canvi, sí que ho va fer, amb un total de tres regidors. A la tercera, gràcies al pacte de govern amb el PSC i la CUP-PC, va esdevenir alcaldessa. De cara al 2023, la seva la seva ha estat l'única candidatura d'ERC que s'ha presentat i ha rebut el 96% dels vots emesos.




Pere Aragonès

És un referent per a les regidores i regidors del país. És de les principals ciutats que governem des d'ERC i les polítiques de transformació a Sant Cugat que s'han portat a terme. Les polítiques que miren al conjunt de la ciutadania, que desmenteixen els mites que moltes vegades a les falses imatges hi ha hagut a Sant Cugat sobre la qualitat de vida a Sant Cugat.

Mireia Ingla

Ara Sant Cugat és la meva ciutat i per això em poso al servei d'aquesta ciutat per continuar sent l'alcaldessa de Sant Cugat amb lleialtat i compromís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.