El consell de barri de la Floresta celebra la figura d'Àngels Ribé amb la Declaració d'Orgull Florestà

L'espai participatiu es planteja proposar que Josep Pla-Narbona sigui nomenat fill predilecte de Sant Cugat


Temes relacionats

Àngels Ribé: 'L'art conceptual t'ofereix una gran llibertat per fer el que vulguis amb la teva idea' ( 2/feb/22)

Les santcugatenques Mònica Terribas i Àngels Ribé, Creu de Sant Jordi (30/nov/21)


  • Comparteix:

Àngels Ribé al consell de barri de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Àngels Ribé al consell de barri de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'artista Àngels Ribé ha rebut el reconeixement del veïnat de la Floresta a través de la Declaració d'Orgull Florestà. Ha estat a la sessió ordinària del consell de barri del districte, aquest dilluns al Centre Social i Sanitari, on s'ha posat en relleu la seva trajectòria professional, que 'l'ha portat a viure i treballar' arreu del món i que recentment va fer-la mereixedora de la Creu de Sant Jordi. Ribé, present en la trobada participativa, ha rebut el reconeixement 'emocionada' i l'ha qualificat de ser 'un honor'.

L'artista se suma a així a una llista que va engegar el pioner del disseny gràfic a Catalunya i també florestà Josep Pla-Narbona. De fet, un grup de treball del consell de barri està barallant opcions per retre-li tribut. Una d'elles és la possibilitat que Sant Cugat el nomeni fill predilecte de la ciutat. La comissió també posa sobre la taula que es pugui organitzar una exposició sobre l'artista, que es crei un premi que el recordi o que la rotonda que dona accés a l'escola La Floresta porti el seu nom i s'hi instal·li una escultura en honor seu.

Simarro defensa el "consens" amb què s'ha projectat el camí escolar

Alguns veïns han posat sobre la taula dubtes quant al projecte del camí escolar de l'Escola La Floresta; han assenyalat el cost dels treballs i alguns detalls en l'execució. El president del consell de barri, el regidor Marco Simarro, que considera que aquests treballs suposaran una millora per a la zona "de totes totes", ja que creu que no només se'n beneficiaran els infants. "Aquest projecte està treballat i compta amb consens", ha defensat el responsable de les carteres de Participació i Barris.

La sessió ordinària d'aquest dilluns ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla. "Ser aquí és un signe de cada vegada més normalitat", ha dit en referència al progressiu aixecament de les restriccions anti-Covid.

Habitatge

Arran de la situació habitacional, el membre del consell de barri Joan Rosés ha explicat que s'està reactivant la comissió d'habitatge del consell de barri per afrontar els reptes en aquesta matèria al respecte. "Hi ha molts veïns que tenen dificultats per accedir a un habitatge i creiem important reactivar-la", ha explicat. Aquesta és una empenta que ha posat en valor l'alcaldessa, que ha posat de manifest la importància de "rescatar oportunitats per tenir habitatge assequible".


Àngels Ribé

Estic molt emocionada i estic molt agraïda. És un orgull perquè és la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.